Byt till gratisversion

När din prenumeration på Kaspersky Password Manager går ut kan du antingen förnya den eller växla till gratisprenumerationen. Om du växlar till gratisversionen och har fler poster än vad som tillåts i gratisprenumerationen, måste du välja vilka poster som ska behållas.

Obs! När du har växlat till gratisversionen av Kaspersky Password Manager raderas alla inaktiva poster från molnlagringen och synkroniseras inte mellan dina enheter. Dessa poster förblir emellertid på datorn. Du kan visa dem i ditt lokala valv.

Efter att du har uppdaterat Kaspersky Password Manager till version 9.2 eller senare, kan du ha gamla typer poster och nya posttyper i ditt valv.

Gamla typer poster räknas inte mot gratisversionens begränsningar. Gamla typer poster visas som aktiva och väljs automatiskt för användning i gratisversionen.

Du kan välja att använda alla eller ingen av nya posttyperna i gratisversionen.

Välj de data som ska användas med gratisversionen

Se även

Skaffa en prenumeration